I kulturens tjänst

Jag bor långt ifrån


skrivet den 02 feb av Admin, klockan:13:56
Jag är född och uppvuxen i ett annat mindre land i Europa och jag flyttade till Sverige när jag var tretton år gammal. Då bosatte jag mig i södra Sverige en bra bit ifrån Stockholm, närmare bestämt ungefär femtio mil ifrån Stockholm. Det här avståndet gjorde att jag hade bott i Sverige ganska många år innan jag för första gången åkte till Stockholm. Det kändes aningens konstigt att säga att man hade bott i Sverige i kanske åtta år eller så men att man aldrig hade varit i Stockholm så till slut så gjorde jag en resa till Stockholm och detta var verkligen en sådan här måste grej men en grej som jag verkligen gillade. Jag tyckte om Stockholm och sedan dess har jag åkt till Stockholm flera gånger och jag försökte göra det i alla fall en gång per år även om det inte alltid blev så.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt