I kulturens tjänst

Skansen och Gröna Lund


skrivet den 06 feb av Admin, klockan:13:58
En annan intressant sak som man kan göra i Stockholm är ju alla dessa nöjen som finns att göra och ha kul kring. Ta till exempel Skansen med alla dessa fina djur eller till exempel Gröna Lund denna stora nöjespark där man lätt kan tillbringa flera dagar. Det är just saker som dessa som är den stora fördelen med storstäder, att det alltid finns något kul i nöjesväg att hitta på. Detta är ju omöjligt att göra i min lilla stad. Det enda i nöjesväg man kommer är att gå på marknaden som hålls en gång om året men utöver det finns inte särskilt mycket kul att hitta på. Jag besöker alltid både Gröna Lund och Skansen när jag är i Stockholm och det tror jag att jag kommer att fortsätta med. Det känns som att jag aldrig kommer att tröttna på detta. Jag hoppas att jag inte gör det i alla fall.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt